donderdag 21 januari 2016

10 beautyhacks die je leven beter zullen maken (5)

Altijd al problemen gehad met speldjes die uit je haar vallen of problemen dat je lippenstift afgaat. Na vandaag heb je deze problemen niet meer! Een wereld van verschil zou ik zelfs durven zeggen. Je leven zal er zoveel beter uitzien! Thank me later!

  1. Heb jij ook altijd die constante stress dat je lippenstift overal afdrukken gaat achterlaten? Na vandaag ga je dat niet meer voor hebben. Neem een doekje, leg het op je lippen en doe wat losse poeder op het doekje. Probleem opgelost. 
  2. Na vandaag hoef je geen dure reinigingsproducten meer te kopen voor je kwasten. Het kan simpel weg gewoon met een flesje babyshampoo.  
  3. Altijd al problemen gehad met bobbypins die uit je haar glippen? Die problemen zullen opgelost zijn als je wat haarlak erop spuit. En oh ja, voor degene die het nog steeds fout doen, de geribbelde kant moet naar onder gericht zijn. 
  4. Als de kleuren niet goed door je kwast worden opgenomen, daarvoor heb ik de perfecte oplossing. Je neemt de tool die je altijd bij de hand hebt, je vinger natuurlijk! Hierdoor wordt er meer pigment opgenomen. 
  5. Je komt thuis van een avondje stappen en wilt direct je bed induiken en geen zin om je make-up eraf te halen, herkenbaar? Wel leg gewoon een pakketje make-updoekjes naast je bed en je probleem is opgelost. 
  6. Is je mascara klonterig en uitgedroogd, geen probleem. Giet gewoon wat contactlenzenvloeistof in het flesje, beetje schudden en hij is weer zo goed als nieuw.
  7. Worden je velletjes extra zichtbaar door je lippenstift. Scrub je lippen met je tandenborstel en je lippen zien er flawless uit!
  8. Extra krul in je wimpers, geen probleem warm je wimperkruller met de haardroger op of steek hem in je bh terwijl je je klaarmaakt! En er zit extra volume in je wimpers.
  9. Schuif je vaak uit met je mascara, na vandaag niet meer! Neem een kaartje van een kledingstuk of een kaart uit je portefeuille, plaats het achter je wimpers en geen onnodige vlekjes meer! 
  10. Ooit gehoord dat je je tanden kan bleken met citroen en baking soda? Totaal foute methode! Gebruik de binnenkant van een banaan om je tanden te bleken. Het is niet schadelijk en dan nog eens natuurlijk, twee vliegen in één klap! 
Zo je bent weer tot het einde geraakt! Ik hoop dat deze hacks je leven zullen verbeteren! Ken jij nog enkele hacks, laat ze dan zeker achter in de reacties!

Lots of love Chloë

1 opmerking: