zondag 31 januari 2016

Garderobe must-haves (9)

Wat is nu juist de basis die je moet hebben in je garderobe? Ik zet er een paar op een rijtje voor jou. • Het eerste item dat je zeker moet hebben, is het gestreepte t-shirtje. Het is erg basic, maar je moet het gewoon in de kleerkast hebben! Erg simpel, maar ook weer niet te simpel. Makkelijk te combineren met effe vestjes! Hier heb je die van Newlook voor 23 euro. Natuurlijk vind je er in verschillende, andere winkels. 
 • Het tweede item van de bovenstukken, is een zwart, simpel topje/t-shirt! Je kan hier niet veel mee fout doen en komt altijd wel eens van pas. Je kan perfect schitteren met een zwart shirtje maar een leuk vestje! Deze komt van River Island voor 8 euro. 
 • Net hetzelfde als het zwarte topje, kan je met een wit topje of shirtje niet veel fout doen! Erg simpel, maar je kan het omtoveren naar iets erg stijlvol! Deze is van Topshop voor 10 euro. 
 • Wat zeker ook een must-have is een kleurrijk, effe jumper. Je kan dit stuk altijd eens over je shirtje trekken, zonder er iets mee fout te doen! Deze bordeaux jumper komt van Pilot voor 29 euro. 
 • Een zwarte broek is zeker een must! Je kan er niks mee fout doen, totaal niet. Valt met alles te combineren! Je kan hiermee erg stijlvol gaan of juist erg stoer. Je kan met een zwarte broek alle kanten uit! High-waisted is ook zeker fijn om in je kast te hebben! Deze kan je krijgen in de H&M voor 25 euro. 
 • Een witte broek, hoe bang we ook zijn dat hij doorschijnt of wanneer je hem draagt en juist je regels krijgt. Dit moet je echt gewoon in je kast hebben. Wanneer je ouders zeuren dat je elke keer voor donkere kleuren gaat, zullen ze verrast zijn als ze je met een witte broek uit je kamer komt! Het zal je beeldig staan, dat weet ik! Deze fancy broek komt van de Newlook voor 30 euro. 
 • Iedereen heeft gewoon een jeans in zijn kast hangen. Dat is gewoon de basis van de basis. Als je dit nog niet hebt, zeker aanschaffen! Maar let op combineer geen jeans met jeans, dat staat niet! Deze is redelijk duur, maar van top kwaliteit hopelijk in Topshop voor 57 euro.  
 • Een pencil rok, is de perfecte rok om eens voor klassiek te gaan. Het staat erg mooi met een grote, hoge dot! Super klassiek en super sexy! Zeker een must! Deze vind je voor 43 euro in de River Island
 • Een skaterrokje hoeft niet persé voor skaters te zijn! Erg simpel maar kan erg mooi uit komen. Met een leuk hoedje en je outfit is compleet! Staat super leuk in de zomer. Deze vind je in de Newlook voor 14 euro. 
 • Een lange rok is echt de must van de rokjes! Heel simpel, maar het laat je eruit zien als een echt prinsesje, je zult je ook wel een prinsesje voelen met deze rok! Leuk om mee te gaan dineren of even naar het stad. Deze rok ligt in de Newlook voor 20 euro. 
Zo zijn we weer aan het einde van deze blogpost belandt. Hopelijk heb je ervan genoten en ben je wat wijzer geworden! Missen er must-haves, vertel het me in de reacties! 

Lots of love Chloë3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk artikel, River islands heeft leuke basic items, zoals de top. Daar hou ik wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De zwarte broek is m'n favoriete basic! Kan altijd :D jeans zijn gewoon geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk gedaan! Misschien kan je voor in de toekomst ook 1 maken met handtassen :D?

  BeantwoordenVerwijderen